Повернення грошей

Гарантоване повернення грошей

Підтримка

Підтримка 24/7

Азербайджан має відповідний клімат для вирощування чаю різних сортів. Незважаючи на те, що географічно Азербайджан розташований значно на північ від традиційних районів вирощування чайного куща, виробництво чаю в цій країні досить розвинене.

Азербайджанський чай відомий завдяки тому, що в часи СРСР чай з Азербайджану поставлявся в багато європейських країн - Польщу, НДР, Чехословаччину, Югославію, Фінляндію та ін. .

Історія виробництва азербайджанського чаю розпочалася наприкінці 19 століття. Перші плантації чаю було закладено у Ленкоранському районі. Лекторанський, а також Закатальський райони і досі є основними зонами вирощування чаю в Азербайджані.

Азербайджанський чай має свої смакові особливості, які роблять цей чай чимось особливим. Чайні кущі в Азербайджані виростають на червоних ґрунтах, це обумовлює смак азербайджанського чаю наявність власних, властивих тільки цьому чаю відтінків. Азербайджанський чай має ніжний аромат та яскравий оксамитовий смак.

Чай став частиною менталітету жителів Азербайджану, смачний тонізуючий напій місцевого походження вживається скрізь і з приводу, починаючи від прийому високих гостей у палацах, закінчуючи церемонією сватання в азербайджанських селищах.

Азербайджанський чай отримав світове визнання і має попит завдяки своєму ніжному аромату і приємному кольору.

В Азербайджані кажуть, що "чай - це найдоступніші ліки, які лікують і не вивертають вашу кишеню."

За чайною традицією в Азербайджані чай подають разом із солодощами – варенням, фруктами, лимоном, цукерками. Цукор також зазвичай подають окремо, його не кладуть у чашки, а вживають за принципом "в прикуску", вмочуючи шматок цукру в чай і відкушую потроху.



Азерчай-сучасна особа азербайджанського чаю

Сьогодні основним уособленням азербайджанського чаю є торгова марка "Азерчай". Азерчай - це азербайджанський виробник чаю, який з 1996 року виготовляє чайні суміші високоякісного чаю, зібраного з плантацій Ленкорані та Астари. При цьому чай ароматизується натуральним бергамотом і має неповторний яскравий смак та аромат.

Азерчай - це справжній азербайджанський чай, вся продукція сертифікована за найвищими світовими стандартами та поставляється до багатьох країн світу, зокрема тепер і в Україну.

Купити азербайджанський чай ми радимо всім, хто любить натуральні продукти, при цьому відносна географічна близькість Азербайджану до України дозволяє і в нашій країні використати слоган компанії Азерчай: "Азерчай - рідний чай". Враховуючи, що з азербайджанським чаєм багато хто знайомий в Україні з часів СРСР, цей продукт і сьогодні викликає в Україні непідробний інтерес і має заслужений попит.

А якщо врахувати той факт, що сьогодні при виробництві азербайджанського чаю використовуються найсучасніші технології та дотримуються найсуворіші міжнародні стандарти якості, то вибравши Азерчай ви зможете насолоджуватися не тільки дуже ніжним та своєрідним смаком азербайджанського чаю, але й просто отримувати задоволення від якісного та корисного продукту .

Приємного чаювання з Азерчай та Ростфудс!



  • Apr 27, 2017
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Вверх