Повернення грошей

Гарантоване повернення грошей

Підтримка

Підтримка 24/7

Image

Image Сегафредо Занетті сьогодні має міжнародний бізнес, що включає такі компанії: La San Marco - лідер у виробництві кавового обладнання в Італії; бразильська компанія Nossa Senhora da Guia Sociadade Exportadora de Cafe Ltda - спеціалізується на культивації кави; швейцарська компанія Cofiroasters SA - обсмажування кави; та власне керуюча компанія Segafredo Espresso Worldwide, яка керує цією багаторівневою системою та франчайзинговим бізнесом у всьому світі.

"У кожній чашці кави - особливий світ смаку!" - таким є послання компанії Segafredo Zanetti любителям еспресо.

Своєю всесвітньою популярністю компанія зобов'язана Массімо Занетті, який зумів з невеликої фабрики створити сучасне виробництво, яке подарувало світові елітні сорти кавових сумішей Segafredo. Сьогодні таке високе становище Segafredo Zanetti обумовлено тим, що це одна небагатьох компаній, яка у своїй діяльності використовує чудову каву, вирощену на своїх же високогірних плантаціях, поєднує це з найвищим професіоналізмом творців бренду та неухильним дотриманням технології стабільного приготування унікальних кавових. Сьогодні Segafredo Zanetti Group, будучи лідером у сегменті HORECA, протягом року вирощує, збирає, обсмажує та продає понад 62 000 тонн кави по всьому світу. Цю каву знають та люблять у 100 країнах світу, більш ніж у 700 000 ресторанах світу.

Принцип Segafredo Zanetti - жорсткий контроль за процесом створення чудового еспресо, починаючи від вирощування кави до її приготування в ресторані. , в т.ч. у відвідувачів понад 500 Segafredo бутиків у 31 країні світу. Компанія Segafredo Zanetti вважає своєю основною місією знайомство людей усіх країн і континентів з культурою споживання висококласної кави еспресо. еспресо.

Таким чином компанія Segafredo може керувати всіма процесами, починаючи від культивації, обробки та упаковки – до процесу приготування та продажу кави кінцевому споживачеві. В результаті – ви можете отримати каву вишуканої якості.

  • Apr 27, 2017
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Вверх