Повернення грошей

Гарантоване повернення грошей

Підтримка

Підтримка 24/7


Ви можете придбати каву Lavazza (Лавацца) у нашому інтернет-магазині з доставкою по Україні - Київ, Дніпропетровськ. Запоріжжя, Харків, Суми, Одеса, Донецьк та ін.

Image Понад 100 років тому Луїджі Лавацца створив концепцію "суміш" або blend. Це стало фундаментальним кроком до нових вершин смаку кави, найкращі напої стали виготовлятися з сумішей (блендів), що складаються з різних сортів кави, навіть до п'яти або шести.

Наприклад, суміші зроблені виключно арабіки солодші і ароматніші, а суміші двох сортів кави - арабіки і робусти, мають більш насичений, інтенсивний аромат. Маючи більш ніж 100-річний досвід, сьогодні Lavazza використовує найкращі смакові характеристики сортів арабіка та робуста.

Лавацца-любимый кофе итальянцев Різновиди кави з Бразилії та Центральної Америки дозволяють Lavazza створювати широкий спектр сумішей із різними смаками та ароматами. Наприклад, повна, шоколадним смаком кава з бразильських бобів, або ароматна, ніжна, з легкою кислинкою кава з арабіки, яка виробляється в Центральній Америці.

За свою столітню історію бренд Lavazza став синонімом високої якості кави, найкращі смакові характеристики кави – це Lavazza. Не даремно Lavazza позиціонується сьогодні як улюблена кава італійців. Це правда, але кава Lavazza вже давно перестала бути виключно італійським напоєм, Лавацца люблять у всьому світі.

У нашому інтернет-магазині представлена продукція Lavazza найвищої якості. Кава Лавацца представлена у вигляді кави в зернах, а також мелена кава різних варіантів помелу .

Купити каву Лавацца - значить подарувати собі незабутні відчуття смаку чудової кави.

Наші рекомендації: Lavazza Crema Aroma 1000г у зернах - суміш із приємним глибоким смаком та бархатистою стійкою пінкаю. Завдяки спеціальному помелу, Crema Aroma може бути використаний для приготування еспресо-лунго, досконалий для кави-латте

Кава в зернах Lavazza Top Class - суміш найкращих сортів арабіки з Південної Америки та азіатської робусти. М'який приємний смак.

Кава в зернах Lavazza Grand Espresso - міцна, ароматна, хвилююча! Солодкувата тигрова пінка (Crema) - ознака справжнього італійського еспресо.

А також кава мелена Lavazza Qualita Oro, кава в зернах Лавацца Lavazza Qualita Rossa та ін.

Купити каву Лавацца оптом, дрібним оптом

У нас ви можете купити найкращі сорти кави Lavazza оптом, дрібним оптом.

  • Apr 27, 2017
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Вверх