Повернення грошей

Гарантоване повернення грошей

Підтримка

Підтримка 24/7

Ми раді надати нашим клієнтам китайський чай преміум класу торгової марки Тянь Жень.

Image

Серед великих відкриттів, зроблених Китаї, поруч із порохом, папером, фарфором, шовком, особливе місце по праву відведено чаю. Китай – батьківщина чайної культури. Ще в давнину чай для китайців був не лише напоєм, а й невід'ємною частиною національного життя.

Існують відомості, що культивувати чай китайці почали ще 3000 років тому. Близько 1200 років тому був написаний знаменитий «Ча Цзін» - «Трактат про чай», який систематизував усі накопичені на той час знання про цю рослину і про те, як її використовувати.

У трактаті чай розглядається у зв'язку з природними стихіями: із землею, деревом, вогнем, повітрям, металом та водою. І про це не варто забувати тим, хто хоче пізнати саму сутність чаю: необхідна гармонія між стихіями, лише тоді чай явить себе у своєму неповторному вигляді.

У сучасному Китаї у найбільшій кількості виробляється зелений чай, за ним слідує червоний чай, потім – улуни, білий, чорний, жовтий чай, ароматизований та інші.

У кожного виду чаю (а серед видів і кожного сорту) є своя власна технологія обробки, що складається з декількох етапів. Помилка в застосуванні технології (найчастіше старовинної, перевіреної часом) на будь-якому етапі загрожує якщо не повною втратою якості чаю, то значним погіршенням одного або кількох його характерних властивостей.

З моменту заснування 1997 року Академія Китайської Культури та Медицини Тянь Жень активно популяризує традиційну китайську культуру, в основі якої лежить єднання людини з природою, гармонія неба та людини. І чай Тянь Жень втілює цю гармонію, даруючи цілющі якості поряд із різноманітністю смакових якостей найкращих сортів китайського чаю та купажів. Чай Тянь Жень - відображення китайської філософії: "Тянь" - небо, а "Жень" - людина.

Чай Тянь Жень Те Гуань Інь (Залізна Богиня Милосердя) є серцем асортиментного ряду. Це найособливіший, найкращий і найдорожчий серед південних улунів континентального Китаю через приголомшливу красу аромату, смаку та кольору цього чаю. Купить китайский чай Те Гуань Инь Тянь Жень

Збір чайного листа проводиться відповідно до стандарту: тільки свіжі, сильні, нирки, що недавно з'явилися, з двома - трьома листами. Збір чайного листа для Те Гуань Інь може здійснюватися лише з 9 ранку (до цього часу висихає роса) до 4 години дня (інакше не встигнути обробити чайний лист до наступного ранку). Після цього селяни, не покладаючи рук, пам'ятаючи про те, що чай має бути оброблений у день збору, застосовують до чайної сировини один за одним більше десяти методів обробки. Процес створення Те Гуань Інь завершується далеко за північ. Це важка праця, результатом якої стає справжній витвір чайного мистецтва – чай Те Гуань Інь – Залізна Богиня Милосердя.

Колір сухого чайного листа - зелений з пісковим відтінком, лиск, з червоними крапками, свіжий і яскравий. Колір настою повинен бути золотим, як повний місяць у ясну ніч. Аромат завареного чаю – дуже стійкий, довгий, міцний, але м'який, багатий на ноти орхідеї. Смак настою – легкий, свіжий і солодкий, що дає напрочуд довгий післясмак.

Чай Тянь Жень Ті Гуань Інь чудово розкриває свої чудові властивості у гайвані. Чайний лист повністю розпускається лише до третього заварювання. До цього моменту відноситься поява аромату у всій його силі. Смак повністю проявляється на 3-4 заварюванні. Чай придатний для 6-7 заварювань: зберігається і аромат, і смак і колір настою.
Спробуйте чай Те Гуань Інь у компанії приємних співрозмовників. Тиха, мирна розмова, гарячий чай, що знімає втому і спокій, що може бути краще?

  • Apr 27, 2017
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Вверх