Повернення грошей

Гарантоване повернення грошей

Підтримка

Підтримка 24/7

Зелена кава стає останніми роками дуже популярним напоєм через свої корисні властивості. 437247812.jpg

Суть у тому, що кава при обсмажуванні втрачає велику кількість речовин, які здатні надавати величезну користь організму людини. Зокрема, у зеленій каві міститься у великій кількості хлорогенова кислота, яка в процесі обсмажування знищується.

Хлорогена кислота сприяє швидкому розщепленню жирів при навіть помірному фізичному навантаженні, тому зелену каву п'ють для зниження ваги і корекції фігури.

Готують зелену каву так само як і звичайну каву з просмажених зерен. Спочатку зерна кави подрібнюють, а потім заварюють. Смак зеленої кави трохи трав'янистий, аромат кави помірний. Але за своїми підбадьорливими властивостями зелена кава нічим не відрізняється від звичайної. Зелена кава також відрізняє мінімальний ризик для здоров'я при постійному вживанні.

kruzhka.png


Крім того, купити зелену каву можна також з метою самостійного обсмажування кавових зерен, щоб отримувати зерна потрібних кондицій. Поексперементуйте! навчившись самостійно смажити кавові зерна Ви зможете зробити каву особливого, вашого власного смаку та аромату!

Купити зелену каву ви можете в інтернет-магазині Ростфудс з доставкою по Дніпропетровську, Києву, всій Україні. Будьте здорові!


Зателефонуйте нам! 056 375-5222 067 971-1117 050 963-4159

  • Apr 27, 2017
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Вверх